fbpx

Röviden azt mondanánk róla, hogy egy  anti-tinder klub, de azért annál sokkal több. Ha érdekel mennyivel több, olvasd tovább.

A hangsúly a kapcsolatokon, az önismereten és a jelenléten van. Olyan lányok és fiúk, nők és férfiak jelentkezését várjuk, akik ismerkednének, de nincs hol, az online világot pedig szívesen visszacserélnék a valóságosra.

Mire számíthatsz?

A jelentkezés után emailben kapsz egy részletesebb leírást, még ott is eldöntheted, hogy szeretnél-e részt venni vagy sem.

A jelentkezőkből alakul egy női és egy férfi klub. A női csoportnak egy női vezetője, a férfiaknak egy férfi vezetője lesz.  A három alkalmas foglalkozás során előkerül több téma is, a célja ezeknek a találkozóknak a ráhangolódás, a felkészülés, hogy valami új születhessen.  Legyen ez barátság, kedves ismeretség, vagy akár egy nagy szerelem.

A foglalkozások után egy hétvégi programot szervezünk, ahol a két csoport találkozik. Különböző feladatokat kaptok, együtt kell gondolkodnotok, problémát megoldanotok, alkotnotok. Egy igazi csapatépítő részese lehetsz.

Töltsd ki ezt a rövid jelentkezési lapot, utána részletesebb információt küldünk.

https://forms.gle/Xu5wFpvjZ6Ruyedi6

 A Grundon a tér a tiéd! 

Miből válogathatsz?

Amíg az ovis csoportunk nem indul el, addig különböző foglalkozásokon keresztül bepillanthattok, milyen a grundos gyerekélet :)

 • MiniEnglish: játékos angol
 • Grundmesék: mesepedagógia, belső kép fejlesztésére irányuló foglalkozások
 • Kavalkád: mondókák, mozgás, kézműves foglalkozások, bábozás, környezettudatos játékok
 • Tippentő: közös mozgás, tánc az anyukákkal
 • Hangjáték: zene, mozgás, ritmusfejlesztés

Ha valamelyik foglalkozásunkon részt szeretnétek venni, itt jelentkezhettek:

https://forms.gle/Q3ixd53ZzDeAupCp9

 

Délutánonként az iskolásoknak szeretnénk segíteni. Kínálunk fejlesztő és felzárkóztató foglalkozásokat is.

 • Conversation Club és Mire jó a matek?: angol, spanyol, matek kreatívan
 • Egészben: csoportos és egyéni foglalkozások, segítő beszélgetések, művészetterápia különböző formái
 • Tanulócsoportok: projektek, közös tanulás, felfedezés

Jelentkezni itt lehet: https://forms.gle/xteLYvdGcxYjAwwt6

 

Felnőtteknek is kínálunk programokat, ahol a kikapcsolódásé és az alkotásé a főszerep.

 • Könyvklub: beszélgetések, inspirációk

 • Zöld nyomon: természetvédelmi projekt

 • Egészben: művészetterápia, segítő beszélgetések 

 Jelentkezni itt lehet: https://forms.gle/kzFkuxRhu2CfSbydA

 

Hol? Komáromban

Mikor? A jelentkezőknek emailben küldjük az információt.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque ut tempus justo, et faucibus sapien. Fusce placerat libero commodo diam molestie, vel commodo enim viverra. Suspendisse potenti. Sed lobortis, lorem nec blandit malesuada, erat eros finibus enim, et eleifend ante est ac risus. Aenean at odio at sapien faucibus bibendum a vel tortor. In molestie dui leo, quis faucibus tortor vestibulum vel. Sed mollis libero felis, nec molestie augue gravida quis. Etiam placerat sem vel quam ullamcorper malesuada. Vestibulum blandit vitae nibh et vestibulum. Curabitur tincidunt ut lacus a molestie. Curabitur at sagittis massa. Curabitur ut nunc ac justo efficitur imperdiet nec in dolor.

Sed suscipit lorem ut ullamcorper tempus. Proin varius imperdiet sem vitae ultricies. Curabitur et tempus sem. Vestibulum purus erat, iaculis sit amet libero et, suscipit efficitur purus. Nam id rhoncus sapien, non pharetra ex. Pellentesque rhoncus tempor leo, sed scelerisque dui. Mauris eu porttitor nulla. Ut ac quam a augue efficitur pharetra. Duis semper suscipit volutpat. Mauris leo nibh, faucibus nec lorem id, gravida mollis quam. Nunc at dui arcu. Etiam nec mi justo.

Nunc dictum mauris eu quam tincidunt, et condimentum sapien ornare. Cras imperdiet posuere dictum. Nam mattis dolor in enim ultrices, at dictum nibh consequat. Duis at sem finibus, blandit lacus sed, rhoncus erat. Donec porta tempor tellus, ut lobortis ipsum consectetur sit amet.

A jelentkezési lap letölthető: itt

További kérdése van? Írjon nekünk.

 • Szeptember 11-én tartunk egy Betekintőt a Grundon, ahol a beszélgetés mellett a foglalkozások részleteiről is mesélünk.
 • A 12 alkalmas (24 órás) foglalkozás bevezető ára: 120 Euró. 
 • Lehetőség van pályázni ösztöndíjas helyekre, mely a képzés teljes vagy részleges díját téríti. Ha érdekelnek ösztöndíjas helyeink, mondd el nekünk miért szeretnél a programban részt venni, mik az elvárásaid, miért lenne jó neked és nekünk. Fogalmazd meg egy levélben vagy készíts videót és küldd el  az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.
 • A foglalkozásokat péntek délutánra időzítettük,  a résztvevő diákokkal való egyeztetés után ez módosulhat.

A munkaerőpiac folyamatosan változik és komoly átalakulásokon megy keresztül. A munkaerőhiány a vállalkozások szinte minden szektorát érinti, és nem csak a mindennapi munkafolyamatot nehezíti, de a fejlődést is lassítja. Problémát jelent az is, hogy a szaktudással rendelkező munkaerő nyugatra áramlik.

A Grundon belül működő tanulócsoportunk célja, hogy a hozzánk csatlakozó középiskolás diákok minél hamarabb aktívan bekapcsolódjanak a vállalkozói szektor működésébe, és minél több munkatapasztalatot szerezzenek még diákéveik alatt.

A diákok egy hosszabb felvételi eljárás után kerülnek hozzánk, és átalakított tanmenet szerint haladnak, így az egyes vállalkozások igényeinek megfelelően 1 év alatt lehetőségük van akár 6 hónapot is gyakornokként eltölteni, kialakítva és elmélyítve ezzel a vállalat és a diák közti kapcsolatot, növelve a diák szaktudását, és az általa elvégzett munka minőségét.

Olyan vállalkozásokat keresünk, akik hisznek abban, hogy a jól képzett, megbízható szakemberek képzése jelenti a jövőnket.

Mit várhat a bekapcsolódó vállalkozás:

 • motivált és érdeklődő diákokat 
 • akár 6 hónapos gyakorlati időt tanévenként
 • olyan munkatapasztalattal rendelkező embereket, akik az érettségi megszerzése után a vállalkozás igényeinek megfelelő kész munkaerőt jelentenek
 • oktatásszervező által koordinált együttműködést a diák ás a vállalkozás közt

Ha érdeklődnek a program iránt, kérjük, töltsék ki  4 pontos kérdőívünket. Köszönjük!