fbpx

Vállalkozásoknak

A munkaerőpiac folyamatosan változik és komoly átalakulásokon megy keresztül. A munkaerőhiány a vállalkozások szinte minden szektorát érinti, és nem csak a mindennapi munkafolyamatot nehezíti, de a fejlődést is lassítja. Problémát jelent az is, hogy a szaktudással rendelkező munkaerő nyugatra áramlik.

A Grundon belül működő tanulócsoportunk célja, hogy a hozzánk csatlakozó középiskolás diákok minél hamarabb aktívan bekapcsolódjanak a vállalkozói szektor működésébe, és minél több munkatapasztalatot szerezzenek még diákéveik alatt.

A diákok egy hosszabb felvételi eljárás után kerülnek hozzánk, és átalakított tanmenet szerint haladnak, így az egyes vállalkozások igényeinek megfelelően 1 év alatt lehetőségük van akár 6 hónapot is gyakornokként eltölteni, kialakítva és elmélyítve ezzel a vállalat és a diák közti kapcsolatot, növelve a diák szaktudását, és az általa elvégzett munka minőségét.

Olyan vállalkozásokat keresünk, akik hisznek abban, hogy a jól képzett, megbízható szakemberek képzése jelenti a jövőnket.

Mit várhat a bekapcsolódó vállalkozás:

  • motivált és érdeklődő diákokat 
  • akár 6 hónapos gyakorlati időt tanévenként
  • olyan munkatapasztalattal rendelkező embereket, akik az érettségi megszerzése után a vállalkozás igényeinek megfelelő kész munkaerőt jelentenek
  • oktatásszervező által koordinált együttműködést a diák ás a vállalkozás közt

Ha érdeklődnek a program iránt, kérjük, töltsék ki  4 pontos kérdőívünket. Köszönjük!