Jelentkezés folyamata

Fontos számunkra, hogy megismerjük egymást, a jelentkezési folyamat is ezt szolgálja.

1
Ha honlapunk átolvasása után többet szeretnének megtudni, kérjük, regisztráljanak. FIGYELEM: A 2020 szeptemberében induló évfolyamunkba csak a 14-17 éves korosztály jelentkezését várjuk. Junior és Senior évfolyamot még nem indítunk.
2
A regisztráció után további információkat osztunk meg, és a felmerülő kérdésekre válaszolunk.
Küldés
3
Az érdeklődő diákoknak áprilisban két napos Grund Workshopot rendezünk, hogy megtapasztalhassák, milyen az élet a Grundon. Jelentkezési határidő: március 8. A részvétel ingyenes! Ha részt szeretnél venni a 2 napos workshopon, kérjük regisztrálj!
4
A workshopra a csoportlétszámok limitáltak, ezért március 13-a és 20-a között személyesen is találkozzunk, hogy a számotokra legmegfelelőbb csoportba kerülhessetek. Amire számíthatsz: • kommunikációs készségfejlesztés • izgalmas tematikus előadások • csapatépítő játékok • projektverseny.
5
2020 szeptemberében induló évfolyamunkba május 8-áig várjuk a jelentkezéseket.
6
A felvételi időpontja: május 10-e és 21-e között előre egyeztetett időpontokban. Nem egy szokványos felvételire kell gondolni. Szeretnénk egymást jobban megismerni, hogy mindenki biztos lehessen abban, a legjobb helyen van fejlődése szempontjából. A felvételi első része egy önálló feladat lesz önismeretről, célokról és a nagyvilágról. Majd a második része csoportfeladat lesz.
7
Csoportos és egyéni találkozóra lesz lehetőség, ahol minden felmerülő kérdést átbeszélhetünk közösen is. A családok megismerése fontos része a programunknak. Hiszünk abban, hogy a megfelelő tanulási környezetet a szülő-diák-tanár hármasa tudja igazán megalapozni.
8
A felvételt nyert diákjainknak tábort szervezünk, ahol az önismeret, a nyelvek és a logika fog a középpontban állni.