fbpx

Jelentkezés folyamata

Fontos számunkra, hogy megismerjük egymást, a jelentkezési folyamat is ezt szolgálja.

1
Ha honlapunk átolvasása után többet szeretnének megtudni, kérjük, regisztráljanak.
2
A regisztráció után további információkat osztunk meg, és a felmerülő kérdésekre válaszolunk.
Küldés
3
Az érdeklődő diákoknak szeptemberben két napos Grund Workshopot rendezünk, hogy megtapasztalhassák, milyen az élet a Grundon. A részvétel ingyenes! Ha részt szeretnél venni a 2 napos workshopon, kérjük regisztrálj!
4
Érdekel egy olyan csapat, akikkel jó együtt dolgozni, élményeken keresztül fejlődni, sokat nevetni, érdekes témákat megvitatni, mindezt angolul is? Akkor gyere el interaktív workshopunkra! A csoportlétszámok limitáltak!
5
Ha szeretnél élményeken keresztül fejlődni, megtalálni a saját utad, egy jó csapathoz tartozni vagy nemzetközi érettségit szerezni...a tér a Tiéd!
6
Nem egy szokványos felvételire kell gondolni. Szeretnénk egymást jobban megismerni, hogy mindenki biztos lehessen abban, a legjobb helyen van fejlődése szempontjából. A felvételi első része egy önálló feladat lesz önismeretről, célokról és a nagyvilágról. Majd a második része csoportfeladat lesz.
7
Csoportos és egyéni találkozóra lesz lehetőség, ahol minden felmerülő kérdést átbeszélhetünk közösen is. A családok megismerése fontos része a programunknak. Hiszünk abban, hogy a megfelelő tanulási környezetet a szülő-diák-tanár hármasa tudja igazán megalapozni.
8
A hosszú karantén után nyári tábort szervezünk diákoknak, ahol az önismeret, a nyelvek és a logika fog a középpontban állni. Ha érdekel, regisztrálj! A részletekkel hamarosan jövünk.