fbpx

Találkozások

Röviden azt mondanánk róla, hogy egy  anti-tinder klub, de azért annál sokkal több. Ha érdekel mennyivel több, olvasd tovább.

A hangsúly a kapcsolatokon, az önismereten és a jelenléten van. Olyan lányok és fiúk, nők és férfiak jelentkezését várjuk, akik ismerkednének, de nincs hol, az online világot pedig szívesen visszacserélnék a valóságosra.

Mire számíthatsz?

A jelentkezés után emailben kapsz egy részletesebb leírást, még ott is eldöntheted, hogy szeretnél-e részt venni vagy sem.

A jelentkezőkből alakul egy női és egy férfi klub. A női csoportnak egy női vezetője, a férfiaknak egy férfi vezetője lesz.  A három alkalmas foglalkozás során előkerül több téma is, a célja ezeknek a találkozóknak a ráhangolódás, a felkészülés, hogy valami új születhessen.  Legyen ez barátság, kedves ismeretség, vagy akár egy nagy szerelem.

A foglalkozások után egy hétvégi programot szervezünk, ahol a két csoport találkozik. Különböző feladatokat kaptok, együtt kell gondolkodnotok, problémát megoldanotok, alkotnotok. Egy igazi csapatépítő részese lehetsz.

Töltsd ki ezt a rövid jelentkezési lapot, utána részletesebb információt küldünk.

https://forms.gle/Xu5wFpvjZ6Ruyedi6