fbpx

Évfolyamok

Négy éves oktatási programunk 2-2 éves periódusra osztható. Az első két évfolyamban (Freshman és Sophomore) az egyes projekteken keresztül feltérképezzük az érdeklődési köröket, a diákok megismerik saját erősségeiket, majd a következő két év (Junior, Senior) már ez alapján személyre szabottan alakul.

Mi a Freshman és Sophomore évfolyam célja?

Első két évfolyamunk célja, hogy a 21. századi készségeket elmélyítsük a diákokban. A történelem során most értünk el egy olyan korszakhoz, ahol nem elég tudni. Kitartó munkára, együttműködésre, kreativitásra, teljesítményre és önismeretre van szükség a sikerhez. A két év során ezeket térképezzük fel különböző témakörökbe ágyazva.

Mi történik az órákon?

Az iskolában kialakult gátlásokat oldjuk fel, megtanulnak hatékonyan csapatban dolgozni. Az egyes projektmunkák során a prezentálás helyes formáit sajátítják el, illetve a kérdések fontosságát. Az egyes tudományterületeket mélyebben megismerik, gyakorlati szempontból járva körül az egyes témákat. Az angol nyelv kiemelt használatával magabiztosabban szólalnak meg angolul különböző helyzetekben. Tudatos gondolkodásuk, problémamegoldó képességük folyamatosan fejlődik.

 

Mi a Junior és Senior évfolyam célja?

A másik két évfolyam célja, hogy a diák érdeklődésének megfelelően úgy alakítsuk a programot, hogy az a legjobb módon segítse a diákot céljai elérésében. Segítünk megtalálni azokat a területeket és lehetőségeket, amelyek érdeklik őket, valamint fókuszt találunk azoknak, akik még keresik a számukra megfelelő utat.

Mi történik az órákon?

Ha a továbbtanulás a cél, azokat a készségeket erősítjük, azokat a témákat bővítjük, amelyekre az egyetemi éveik alatt szükségük lehet. Megismerik a külföldi felsőoktatási rendszert, így időben fel tudunk készülni a külföldi továbbtanulásra is. Ha szakmai úton fejlődnének tovább, vállalati környezetbe visszük őket, ahol megismerhetik az egyes területek működését, nehézségeit, kihívásait. Angol nyelven már komplex szakmai anyagok értelmezésére is képesek lesznek.

 

Ki jelentkezhet az évfolyamokba?

Freshmen: 14-16 éves korosztály

Sophomore: 16-17 éves korosztály

Junior: 17-18 éves korosztály

Senior: 18-19 éves korosztály

 

Mikor vannak az órák?

Heti 2 óra szeminárium hétköznap délután vagy szombat délelőtt.

Egyéni mentorálás előre egyeztetett időpontokban.

 

Hogyan lehet jelentkezni?

1. Jelentkezési lap kitöltése

2. Felvételi beszélgetés

FIGYELEM: A 2020 szeptemberében induló évfolyamunkba csak a 14-17 éves korosztály jelentkezését várjuk. Junior és Senior évfolyamot még nem indítunk.

 

Mennyibe kerül a tandíj?

Az alternatív iskolák önfenntartóak. A magas szintű oktatási feltételeket a tandíj által biztosítja.  A Grundon az egy főre jutó havi tandíj átlagos mértéke 180 euró, amely magában foglalja a heti oktatási programot, az egyéni mentorálást, tájékoztató programokat.