fbpx

Szülőknek

A középiskolás évek mindig is meghatározó részei voltak az ember életének. Személyiségünk megszilárdul, világnézetünk alapjai is ekkor alakulnak ki.

A Grund célja, hogy segítsünk diákjainknak megtalálni a helyüket a világban. A tudatos gondolkodás, a kiegyensúlyozottság, a felelősségtudat és az érzelmi stabilitás áll oktatási programunk fókuszában.

 Mi a diákokkal és a szülőkkel együttműködve alakítjuk a jövőt, és bizalommal fordulunk egymáshoz.

Az év során szülői konzultációkra, szülői estekre van lehetőség. Junior és senior évfolyamos diákjaink szüleinek továbbtanulással kapcsolatos előadásokat is szervezünk.

Az értékteremtésre komoly hangsúlyt fektetünk, miközben a kritikai gondolkodást is előtérbe helyezzük.

Diákjaink a négy év során készségfejlesztő foglalkozásokon felfedezhetik, miben jók, milyen területeken szeretnének fejlődni. A továbbtanulás mellett több szakmát is megismerhetnek, valós munkakörnyezetben dolgozhatnak, ezáltal lehetőségük van feltérképezni, hogy az őket érdeklő területeken milyen munkakörök léteznek.

 

Az érettségi itt csak egy cél a sok közül, amelyet kreativitással, csapatmunkával és alkalmazkodóképességgel erősítünk, hogy bárhova is érkezzenek diákjaink a Grundról, biztosak lehessünk abban, hogy szilárd alapokról indultak.

 

Ha úgy érzik, hogy a készségfejlesztés, a nyelvtudás és a megfelelő pályaorientáció hasznos lehet gyermekük jövője szempontjából, regisztráljanak itt!

FIGYELEM: A 2020 szeptemberében induló évfolyamunkba  a 14-17 éves korosztály jelentkezését várjuk. Junior és Senior évfolyamot még nem indítunk.