Szülőknek

A középiskola mindig is meghatározó része volt az ember életének. Személyiségünk megszilárdul, világnézetünk alapjai is ekkor alakulnak ki.   Az iskolaválasztás a családok nagy részének meghatározó döntés. Sokfélék vagyunk, ezért a céljaink is változatosak.  Van, akinek az számít, hogy „csak érettségizzen le a gyerek”, más a környék nagy múltú intézményét választja, remélve, hogy az értékek ott még a régiek. Van, akinek az számít, hogy szakmát adjon gyermeke kezébe, esetleg olyan, akinek az egyetemi bekerüléshez csak egy ugródeszka kell.

És mi a helyzet a Grundon?

A diákok leérettségiznek, megtanulnak információkat elemezni és tudatosan gondolkodni. Mi a diákkal és a szülővel együtt alakítjuk a jövőt, és bizalommal fordulunk egymáshoz. Az értékteremtésre komoly hangsúlyt fektetünk, miközben a kritikai gondolkodást is előtérbe helyezzük. Diákjaink a négy év során több szakmát is megismernek, miközben valós munkakörnyezetben dolgoznak.

Az érettségi itt csak egy cél a sok közül, amelyet kreativitással, csapatmunkával és alkalmazkodóképességgel erősítünk, hogy bárhova is érkezzenek diákjaink a Grundról, biztosak lehessünk abban, hogy szilárd alapokról indultak.

Ha úgy érzi, hogy a tanulás nem csak az iskola falai között valósulhat meg, és az érettségin túl a jövő kompetenciáira kellene jobban fókuszálni, regisztráljanak itt!

 

Típus Forma Szolgáltatás Korcsoport Költségek
Grund-USA-SAT szombati képzés
  • projektoktatás 
  • amerikai érettségi lehetősége
  • gyakorlatorientált
  • készségfejlesztés
  • választható: angol/spanyol nyelv minden foglalkozás után
14-17 éves középiskolás diákoknak 45 Euró/alkalom